Skip to content

Ofte opdager hundeejere først hen ad vejen hvilken og hvor meget pleje, der skal til for at holde pelsen på den søde hund, de har fået. Og spørgsmålene hober sig op. Hvor tit skal jeg børste min hund? Skal neglene klippes? Hunden hyler og snapper, når jeg prøver at rede den. Hvilke redskaber er de bedste til filtrer? Skal min hund på salon? Falder de løse hår ikke bare af naturligt?

Vil du gerne blive bedre til at pleje din hunds pels?

På dette kursus lærer du nogle helt grundlæggende ting om netop din hunds pels, og hvordan du bedst plejer den. Hvad enten din hund går på hundesalon eller ej, så er der ting, du kan gøre for at optimere pelsen. Det kan samtidig være en hyggelig vane for både hunden og dig at børste den regelmæssigt.

Når du vænner hunden til at blive håndteret og stå/ligge stille, vil du opleve, at jeres besøg hos dyrlægen også bliver nemmere.

Kurset er ”hands on” med en praktisk tilgang, hvor du lærer, hvordan du plejer pelsen på din hund. Du lærer IKKE at klippe eller trimme din hund på dette kursus. Medbring hund, de redskaber du bruger hjemme samt et trimmebord, som din hund kan stå på.

(Har du ikke et bord så oplys det ved tilmelding, og så finder vi ud af noget)

© Pels & Poter 2022 // Design: BastaMedia.dk